Forensische Psychologie Update 2.0

Na een succesvol verlopen eerste editie organiseert de sectie Forensische Psychologie van de Universiteit Maastricht dit jaar wederom een Forensische Psychologie Update. Op deze dag willen wij professionals werkzaam in het forensische veld – advocaten, rechters, officieren van Justitie, politie, psychologen en psychiaters – op de hoogte brengen van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de forensische- en rechtspsychologie.

In een gevarieerd programma bespreken de onderzoekers van de Universiteit Maastricht de huidige stand van zaken binnen de forensische psychologie. Hiernaast zijn er keynotes en workshops van (internationaal) gerenommeerde sprekers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: forensische diagnostiek en behandeling, risicotaxatie, leugendetectie, het veinzen van symptomen, identificatie door ooggetuigen, verhoor van kwetsbare verdachten, valse bekentenissen en alibi’s, jeugddelinquentie, en autisme als diagnose.

Reserveer daarom de volgende datum: 18 juni 2013, Maastricht

Klik hier voor meer informatie over de Forensische Psychologie Update 2.0

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s