Lezing Professor Howe over het geheugen

Prof. Howe van Lancaster University is een van de grootste experts op het gebied van het geheugen en onder meer auteur van het dit jaar voor het algemene publiek verschenen en als uitstekend ontvangen boek The Nature of Early Memory: An Adaptive Theory of the Genesis and Development of Memory.  

Wie meer over zijn werk wilt leren, heeft geluk. Hij geeft op woensdag 30 november een lezing over de ontwikkeling van ware en valse herinneringen in de kindertijd en de rol die emoties, stress en mishandeling daarbij spelen. Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Edmond Hustinx stichting; zie http://www.hustinxstichting.nl . De sectie Forensische Psychologie is de Stichting daar zeer erkentelijk voor.

Tijd: 11.00-12.30

Plaats: Akenzaal (Faculty of Psychology and Neuroscience, Maastricht University)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s