Aankondiging: Forensische Psychologie Update

Forensische psychologie update: Nieuwe ontwikkelingen en impact op de praktijk

De forensische psychologie is een dynamisch veld. Op 6 juli 2011willen wij professionals werkzaam in het forensische veld – advocaten, rechters, officieren van Justitie, politie, psychologen en psychiaters – op de hoogte brengen van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de forensische psychologie en de impact hiervan op de praktijk.

In een gevarieerd programma bespreken de onderzoekers van de Universiteit Maastricht de huidige stand van zaken binnen de forensische psychologie. Hiernaast zijn er keynotes van internationaal gerenommeerde sprekers en worden er diverse workshops aangeboden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: forensische diagnostiek en behandeling, psychopathie, trauma, risicotaxatie, leugendetectie, identificatie door ooggetuigen, valse bekentenissen, en de rol van de neurowetenschappen in de forensische context.

Meer informatie op: http://www.forensicpsychologyupdate.com/

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s